X

CallActivator iti permite sa accesezi rapid functii ale iOS folosind gesturi(Video)

  CallActivator este un tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia care ne permite sa facem apeluri, sa trimitem SMS-uri, sa deschidem website-uri si sa trimitem email-uri simplu si rapid folosind gesturi in iOS. Tweak-ul functioneaza cu ajutorul plugin-ului Activator prin care setam gesturile care trebuie intreprinse pentru a activa interfata CallActivator. Din aplicatia Settings a iOS putem seta numerele de telefon pe care le sunam/catre care trimitem SMS-uri, website-urile pe care le accesam si adresele de email catre care trimitem email-urile folosind aplicatia Mail.

This tweak allows you to use Activator to do calls,send SMSs,Mails and launch sites fastly.Only go to Settings/CallActivator and set your favorites contacts and sites and an Activator gesture to Activatoe Pop-up. You can choose 3 favorites contacts/sites for every action. This tweak is fully compatible with iPhone and works on iPad/iPod touch on iOS 5 too [ exept Call actions ;P ]

  CallActivator afiseaza pentru utilizatori o interfata cu 3 shortcut-uri pentru apelare/trimiterea unui SMS/accesarea unui website/trimiterea unui email, totul putand fi personalizat din aplicatia Settings. CallActivator este disponibil pentru 0.99$ in Cydia si functioneaza pe orice iDevice care are iOS 5.

This post was last modified on mart. 10, 2012, 9:23 AM 09:23

Disqus Comments Loading...