X

Imperium te ajuta sa inlocuiesti task switcher-ul din iOS, este acum disponibil in Cydia(Video)

  Imperium este un tweak despre care am vorbit zilele trecute si care acum este disponibil in Cydia iar cu ajutorul sau putem inlocui task switcher-ul din iOS. Imperium este facut in baza MissionControl/LaunchPad-ului din Mac OS X si permite utilizatorilor sa intreprinda diverse task-uri dintr-o interfata intuitiva. In aceasta interfata avem posibilitatea de a inchide toate aplicatiile deschise in background, avem posibilitatea de a seta cateva shortcut-uri pentru aplicatii disponibile in iDevice, avem posibilitatea de a modifica setari de sistem folosind cateva toggle-uri, avem posibilitatea de a efectua cautari pe Google, de a trimite un email sau de a cauta versuri pentru melodii. Imperium este un all-in-one care ofera functionalitate extinsa pentru orice posesor de iPhone/iPod Touch.

Not yet compatible with iPad

A completely new and better AppSwitcher for your iPhone/iPod! based on Mac OS X Lion MissionControl and Launchpad. With Imperium you can quickly kill background apps, take a photo, get song lyrics, search google, email, tweet, toggle wifi / airplane mode / flashlight / location services / bluetooth etc, list of all the apps, quick access to your favorite apps, Respring, reboot, power off, safemode , increase brightness and much more all under one menu which can be accessed using activator anywhere iOS wide! It completely takes your multitasking experience on iOS to a whole new level!

  Imperium are un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS iar de acolo puteti alege modul in care functioneaza intregul tweak si aplicatiile care sunt afisate in interfata sa. Imperium este disponibil pentru 0.99$ in repo-ul BigBoss al Cydia insa functioneaza doar pe iOS 5 si nu este compatibil cu tableta iPad.

This post was last modified on mart. 20, 2012, 8:49 AM 08:49

Disqus Comments Loading...