X

Noua tableta iPad se incarca mai greu, se incalzeste mai tare

  V-am spus deja ca noua tableta iPad are o baterie cu capacitate mai mare decat cea inclusa in iPad 2 si ca vorbim de aproximativ 11.666 mAh disponibili pentru noi. Tableta are o baterie mai buna pentru ca are nevoie de mai multa energie pentru a functiona pe retelele 4G LTE si probabil pentru noul ecran insa autonomia a ramas neschimbata conform Apple. Desi in esenta lucrurile par bune, in realitate problema este ca noua tableta se incarca mult mai greu decat inainte si se incalzeste ceva mai mult decat vechiul model.

So how was Apple able to keep the battery life the same while adding LTE and without drastically changing the design? It appears that they’ve had a fairly major breakthrough in their battery technology. While the new battery clearly isn’t much bigger than the old one, it can hold much more juice (42 watt-hours versus 25-watt-hours). The downside of this is that I’ve found it takes quite a bit longer to charge the new iPad. As in several hours — you’ll probably want to do it overnight.

  Practic noua tableta are cu 70% mai multa energie stocata in ea si teoretic ar trebui sa se incarce cu 70% mai greu, deci vorbim despre vreo 5 ore de incarcare pentru a avea o baterie care sa ofere 10 ore de autonomie indiferent cum o utilizam. Presupun ca multi dintre voi se asteptau la asa ceva si vestea nu este buna dar poate Apple va gasi o metoda de incarcare rapid care ne va scuti de cateva ore de incarcare.

Disqus Comments Loading...