X

iPad 3 vs iPad 2, Eee Pad Transformer Prime, Galaxy Tab 10.1 si Toshiba Excite(Video)

  Pentru ca au achizitionat noua tableta iPad 3 a companiei Apple, cei de la Macworld si un website din Australia s-au gandit sa o compare cu alte 2 tablete Android de top si cu tableta iPad 2 disponibila de mai bine de un an de zile in magazine. In testele lor tableta iPad a a fost depasita de tabletele Android doar in ceea ce priveste navigarea pe internet insa cred ca era normal acest lucru avand in vedere ca browserul nativ al Android OS este foarte rapid in ceea ce priveste incarcarea paginilor web. Restul testelor privind calitatea ecranului, performantele chip-ului grafic si benchmark-ul pentru Sunspider au fost castigate de iPad 3 insa la testul privind calitatea pozelor facute folosind camera inclusa tableta celor de la Apple a avut acelasi scor cu tableta Asus Eee Pad Transformer Prime.

The quality of the new iPad’s camera sensor has improved dramatically, to the point where images are actually (gasp!) usable. In our blind camera tests for stills and video, the new iPad tied the Asus Transformer Prime for top honors. Those results are especially impressive when you consider that the Prime has an 8-megapixel sensor, whereas the new iPad’s carries a 5-megapixel sensor.

  Cei de la Macworld spun ca noua tableta iPad este cea mai buna tableta disponibila in momentul acesta pe piata si poate din anumite puncte de vedere chiar au dreptate insa o asemenea categorisire nu poate fi facuta pentru ca fiecare utilizator are propriul set de cerinte cu privire la un gadget. Tableta iPad 3 este cu siguranta un gadget demn de luat in seamana si are multe puncte forte dar si cateva puncte slabe in fata tabletelor concurente.

  Apple nu a glumit absolut deloc cand a spus ca noul sau procesor grafic este mult mai bun decat cele incluse in alte tablete Android disponibile pe piata si observati ca tableta iPad 3 castiga absolut toate testele facute folosind GL Benchmark. Printre tabletele care au fost puse fata in fata cu iPad 3 se numara si o tableta care are chip-ul Nvidia Tegra 3 iar ultimele doua grafice reprezinta cat se poate de clar faptul ca Apple nu a mintit atunci cand a spus ca in noua sa tableta se regaseste un chip grafic de pana la 4 ori mai rapid decat cel din Nvidia Tegra 3.

   Din pacate Safari ramane in continuare un punct slab al iDevice-urilor si desi in testele sintetice tableta se descurca bine, testele facute in lumea reala demonstreaza exact contrariul. Am spus in trecut ca browserul Safari trebuie imbunatatit pentru a tine pasul cu browserul nativ din Android OS insa cei de la Apple nu par sa reuseasca sa ii imbunatateasca performantele indeajuns de mult. Acestea fiind spuse, tableta iPad 3 este mai performanta decat iPad 2 si decat alte tablete Android insa exceptia de la regula este navigarea pe internet, un lucru extrem de important.

This post was last modified on mart. 16, 2012, 8:47 PM 20:47

Disqus Comments Loading...