X

Noua tableta iPad ar avea probleme cu supraincalzirea componentelor interne

  Unitati ale noii tablete iPad 3 au fost livrate catre sute de mii sau milioane de clienti din intreaga lume si pe parcursul weekend-ului au aparut diverse plangeri care dau de inteles faptul ca noul dispozitv se incalzeste mai tare decat vechiul model. Utilizatorii care au primit tableta sustin ca partea stanga jos a dispozitivului s-ar incalzi cel mai tare in cazul utilizarii intense iar acolo se afla cel mai probabil chip-ul A5X care contine procesorul dual-core si chip-ul grafic quad-core. Un angajat al companiei Apple atribuie incalzirea excesiva pe seama bateriei mai mari insa si chip-ul A5X este cu siguranta vinovat.

At a suburban Los Angeles Apple store, a staffer confirmed that the new iPad gets warmer than the iPad 2. He attributed that to the battery.

  Pe forumurile de discutii ale Apple exista destule persoane care sustin ca tableta se incalzeste excesiv cand luminozitatea este setata la valoarea maxima si se pare ca Apple schimba tabletele fara prea multe intrebari dar recomanda setarea luminozitatii la o valoare mai mica si evitarea folosirii iCloud cand nu este cazul. In general iDevice-urile se incalzesc destul de tare cand sunt utilzate pentru jocuri complexe sau navigare pe internet iar iPad 3 se incalzeste mai tare tocmai pentru ca are un chip mai mare si o baterie mai mare deci ar trebui sa va obisnuiti cu asa ceva.

This post was last modified on mart. 19, 2012, 10:51 AM 10:51

Disqus Comments Loading...