X

Lansarea iPad 3 nu a afectat vanzarile de notebook-uri

  Multi analisti spun ca tabletele lasa producatorii de laptop-uri fara clienti insa recenta lansare a tabletei iPad 3 nu pare sa fi afectat vanzarile de notebook-uri in luna martie. Mai mult decat atat, se pare ca piata notebook-urilor incepe sa creasca usor in loc sa scada si totul poate fi pus in seama unui numar tot mai mare de utilizatori tentati sa cumpere si tablete si notebook-uri, nu neaparat in acelasi timp, avand in vedere ca iPad 3 s-a vandut in multe milioane de exemplare deja. Criza cauzata de lipsa hard disk-urilor pare sa se fi rezolvat si viitorul pare a fi destul de bun pentru producatorii de notebook-uri desi alte tablete Android urmeaza sa fie lansate pe piata in lunile urmatoare.

The notebook industry, which was in a downturn, seems to be in recovery in March as hard drive shortage issues have already been resolved, while consumer demand is also rising. In addition, since Apple’s New iPad, which launched in late March, did not create an impact on notebook shipments, the result is an optimistic shipment forecast for notebooks in the future, according to Joanne Chien, senior analyst at Digitimes Research. Among notebook brand vendors, Acer is achieving rather excellent performance after its operation and strategy adjustments in early 2011 and aggressive preparation for ultrabook product lines in 2012.

  Informatii privind “performantele” tabletei iPad vin de la un website taiwanez care reitereaza altele ce dadeau de inteles ca Apple va avea disponibile cateva sute de mii de MacBook Pro-uri pentru o lansare ce va avea loc in vara. Tot atunci vom vedea si OS X Mountain Lion iar o reimprospatare a liniei de Mac-uri este extrem de posibila avand in vedere ca vorbim despre lansarea unei noi versiuni a sistemului de operare care nu poate avea loc fara includerea unui hardware nou in actualele Mac-uri.

Disqus Comments Loading...