X

Voice Answers seamana cu Siri, este disponibil in App Store(Video)

  Acum o luna va spuneam ca dezvoltatorul unei aplicatii numite Voice Answers nu reuseste sa isi aduca titlul in App Store deoarece Apple nu ii permite acest lucru. Ei bine dupa nu mai putin de 3 luni de negocieri cu reprezentantii companiei din Cupertino, iata ca Voice Answers este in sfarsit disponibila pentru download incepand de astazi. Aplicatia ofera o functionalitate asemanatoare cu cea a Siri insa prezinta informatiile intr-o interfata ceva mai placuta dar nu interactioneaza cu aplicatiile terte in niciun fel. Multe dintre functiile aplicatiei au fost scoase pentru ca Apple sa permita publicarea ei in App Store deci daca nu ar fi intervenit inginerii companiei ea ar fi aratat cu totul altfel.

Voice Answer gives answers on many topics. You can ask your question either by talking to it or type it out, and the app will answer you in a clear voice.  The knowledge base behind the app contains ‘Wolfram Alpha’, which gives you an enormous amount of information in your pocket.

  Voice Answers ofera raspunsuri la intrebari bazandu-se pe informatiile oferite de Wolfram Alpha si alte servicii asemanatoare, insa deocamdata aplicatia este destul de rudimentara, dar dezvoltatorii ei promit ca o vor imbunatati in viitorul apropiat. Aplicatia functioneaza acum pe orice iDevice care ar iOS 4.2.1 instalat si in curand va permite efectuarea de cautari folosind locatia noastra, va permite trimiterea de email-uri si va avea un robot animat care va raspunde intrebarilor, insa numai daca Apple va permite acest lucru. Voice Answers nu este deocamdata o alternativa viabila pentru Siri si pretul de 2.99€ nu o recomanda pentru achizitionare insa poate in viitor lucrurile se vor schimba.

Pretul initial:
Numele:
Voice Answer

2.99

s





Developer: Proxy Systems Pvt…
Universala
Categoria: Business


Descriere: Voice Answer gives answers on many topics. You can ask your question either by talking to it or type it out, and the app will answer you in a clear voice.

The knowledge base behind the app contains ‘Wolf…


Dimensiunea aplicatiei este: 5.4 Mb


This post was last modified on apr. 19, 2012, 6:29 PM 18:29

Disqus Comments Loading...