X

Iata de ce sunt atat de scumpe incarcatoarele pentru iPhone vandute de Apple

  Daca ati avut vreodata probleme cu unul dintre accesoriile produselor Apple, atunci ati aflat probabil ca ele sunt mult mai scumpe decat cele vandute de alte companii cu propriile produse. In acest articol nu voi vorbi despre toate accesoriile produselor Apple, ci doar despre incarcatorul iPhone-ului care a fost desfacut de o persoana interesata sa afle ce anume se ascunde in el si de ce este atat de scump. Ei bine se pare ca pretul mare este justificat pentru ca Apple a avut grija sa construiasca un incarcator foarte bun din punct de vedere calitativ, un incarcator care nu afecteaza ecranul, in final un incarcator mai bun decat cele oferite de Samsung sau alte companii pentru propriile produse.

“Apple’s power adapter is clearly a high-quality power supply designed to produce carefully filtered power. Apple has obviously gone to extra effort to reduce EMI interference, probably to keep the charger from interfering with the touchscreen. When I opened the charger up, I expected to find a standard design, but I’ve compared the charger to the Samsung charger and several other high-quality industry designs, and Apple goes beyond these designs in several ways…

“Apple’s design provides extra safety in a few ways… the super-strong AC prongs, and the complex over-temperature / over-voltage shutdown circuit. Apple’s isolation distance between primary and secondary appears to go beyond the regulations…

“Apple’s iPhone charger crams a lot of technology into a small space. Apple went to extra effort to provide higher quality and safety than other name-brand chargers, but this quality comes at a high cost.”

  Desi Apple a facut un incarcator aparent foarte bun din punct de vedere calitativ, diferenta de pret dintre tehnologiile implementate de Apple si cele ale altor incarcatoare mai ieftine nu este chiar atat de mare. Diferenta dintre pretul final al acestui gen de produse este mare si se pare ca Apple obtine un profit mai mult decat bun de pe urma lor. In concluzie, incarcatoarele iPhone-urilor sunt foarte bune din punct de vedere calitativ, insa nu ar strica sa le putem cumpara la preturi ceva mai mici.

Disqus Comments Loading...