X

Apple urmeaza sa lanseze la WWDC 2012 un SDK care ar permite dezvoltarea de aplicatii pentru Apple TV

  Apple TV-ul este unul dintre produsele mai putin populare ale companiei Apple, insa el se vinde destul de bine, compania castigand cateva sute de milioane de dolari anual de pe urma sa. Din pacate Apple TV-ul este limitat din punct de vedere al functiilor, multi cerand companiei Apple sa le ofere posibilitatea de a rula aplicatii pe el si se pare ca inginerii din Cupertino au lucrat intens la dezvoltarea unui SDK care va permite acest lucru. Noul SDK ar urma sa fie lansat la WWDC 2012 si cu ajutorul sau dezvoltatorii vor putea lansa aplicatii pentru Apple TV intr-un App Store special facut pentru acest produs.

We have heard from a source that Apple will be introducing a TV SDK at WWDC next week. This would enable third-party developers to create software for Apple’s TV products.

  Daca aveti un Apple TV nu va imaginati ca veti putea juca jocuri pe el, insa va puteti gandi ca dezvoltatorii vor lansa noi aplicatii pentru vizionarea filmelor, pentru navigat pe web, sau pentru cine stie ce altceva. Acelasi SDK ar urma sa fie disponibil si pentru viitorul televizor Apple si peste doar 3 zile si o ora vom afla tot ceea ce are Apple pregatit. Nu utati ca va astept pe iDevice.ro sa discutam despre tot!

Disqus Comments Loading...