X

Tutorial: Instaleaza Cydia pe iOS 6

  Saptamana trecuta am scris un tutorial in care v-am aratat cum puteti face jailbreak noului iOS 6 folosind redsn0w 0.9.13 dev 1, insa din pacate atunci v-am spus ca nu puteti utiliza si aplicatia Cydia deoarece ea este incompatibila cu noua versiune a sistemului de operare. Ei bine se pare ca exista totusi o metoda prin care puteti instala si utiliza Cydia pe noul iOS 6, iar in acest articol va voi invata cum sa faceti acest lucru. Desi veti avea Cydia instalata, nu toate aplicatiile si tweak-urile vor functiona cu ea, asa ca exista sanse mari ca voi sa nu puteti utiliza mai nimic din ceea ce veti gasi in Cydia.

  Acestea fiind spuse, iata ce trebuie sa faceti :

1. Faceti jailbreak pe iOS 6 folosind acest tutorial.

2. Dupa ce ati facut jailbreak conectati-va la o retea Wi-Fi(inclusiv iPhone-ul) si folosind WinSCP, sau alt program asemanator, conectati-va la iPhone-ul vostru.

3. Introduceti parola alpine pentru a va loga in sistem. Daca aveti deja jailbreak facut si parola schimbata, atunci ar fi bine sa introduceti parola noua.

4. De indata ce sunteti logati rulati comanda de mai jos.

wget -q -O /tmp/cyinstall.sh http://wyndrepo.googlecode.com/files/cyinstall.sh && chmod 755 /tmp/cyinstall.sh && /tmp/cyinstall.sh

 Dupa rularea comenzii si executarea ei iPhone-ul ar trebui sa se reseteze si Cydia ar trebui sa fie disponibila. Aplicatia o veti putea utiliza, insa s-ar putea sa nu functioneze corect si multe dintre pachetele disponibile in ea sigur nu vor functiona corespunzator.

Disqus Comments Loading...