X

Codul Muncii actualizat 2012 este disponibil in App Store

  Pentru toti cei care trebuie sa aiba tot timpul la ei documentatia referitoare la codul muncii, exista incepand de astazi in App Store aplicatia Codul Muncii actualizat 2012 care are, dupa cum ii spune si numele, intreg codul muncii actualizat la zi. Aplicatia functioneaza numai pe iPhone/iPod Touch si in App Store este disponibila pentru 0.79€, deci nu o veti putea descarca gratuit pe iDevice-urile voastre.

Codul Muncii 2012 este o aplicatie inovatoare care ofera tuturor posesorilor de Iphone posibilitatea de a avea la dispozitia lor oriunde, oricand, Codul Muncii actualizat direct pe telefonul mobil. Aplicatia contine si un motor performant de cautare, astfel incat utilizatorul poate gasi rapid informatia care il intereseaza: un capitol, un anumit articol sau chiar o sintagma.

Pretul initial:
Numele:
Codul Muncii actualizat 2012

0.79

s





Developer: Rentrop & Straton…
Categoria: Business


Descriere: Codul Muncii 2012 este o aplicatie inovatoare care ofera tuturor posesorilor de Iphone posibilitatea de a avea la dispozitia lor oriunde, oricand, Codul Muncii actualizat direct pe telefonul mobil. Aplicat…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.7 Mb


This post was last modified on iun. 21, 2012, 5:55 PM 17:55

Disqus Comments Loading...