X

PowerGuard rezolva in parte problema iDevice-urilor furate, introduce un sistem de securitate pentru inchiderea iDevice-urilor

  Zilele acesta s-a discutat despre o posibila functie pe care Apple ar putea-o implementa in iOS 6, functie care ar adauga un nivel de securitate suplimentar pentru cei care se tem ca iDevice-ul lor ar putea fi furat. Practic se prezenta ideea conform careia iDevice-urile noastre ar cere introducerea unui PIN atunci cand dorim sa inchidem terminalul, PIN-ul avand rolul de a impiedica hotii sa inchida un iDevice care are Find My iPhone activ si astfel adevaratul proprietar ar gasi imediat dispozitivul. Desigur ca nu se stie cand se va gandi Apple sa implementeze aceasta functie in iOS, insa tweak-ul PowerGuard, publicat in cursul noptii trecute in Cydi,a rezolva in parte problema.

Always power off your device without the meaning to do it? Afraid of thieves who will shut down the device so it won’t be trackable ? Your kids always shut down your device ? Don’t worry ! We have got a solution of you! Just pre define a security code that will be asked when someone will try tho shut down your loved device! for disabling or enabling it you will need to provide you password so no one can simply disable it!

DEFAULT password is : password

  Practic dupa ce instalati PowerGuard activati un meniu de securitate care va obliga sa introduceti o parola de fiecare data cand doriti sa va inchideti iDevice-ul. In meniul de setari al iOS puteti introduce parola dorita, tot de acolo puteti alege daca tweak-ul este activ/pasiv, iar cu ajutorul sau primiti o sansa in plus pentru a gasi un iPhone furat. Practic atunci cand hotul va fura iPhone-ul el nu il mai poate inchide pentru a dezactiva Find My iPhone, insa poate dezactiva functia direct din meniul iCloud al iOS, asa ca nu trebuie sa va ganditi ca PowerGuard rezolva complet problema. Chiar si asa, eu consider PowerGuard ca un tweak esential pentru ce care folosesc si Find My iPhone, iar in Cydia il gasiti la pretul de 0.99$.

This post was last modified on iun. 21, 2012, 8:54 AM 08:54

Disqus Comments Loading...