X

Google Nexus Q – un Apple TV mai scump dar mai putin util(Video)

  In cursul serii trecute Google a lansat oficial Nexus Q, un competitor pentru Apple TV care este mai scump decat produsul celor de la Apple, dar este mai putin util. Daca Apple TV-ul costa doar 99$/€, Nexus Q-ul celor de la Google costa nu mai putin de 300$ si asta in conditiile in care ofera mai putina functionalitate. Prin Apple TV-ul celor de la putem face streaming pentru orice fel de continut multimedia, putem accesa o interfata de aplicatii prin care putem viziona continut din iTunes, YouTube, continut propriu, etc, si cel mai important, putem transpune ecranul Mac/iDevice-urilor pe ecranul unui televizor.

  Apple ofera multe printr-un dispozitiv de doar 100$, insa cei de la Google ofera utilizatorilor doar posibilitatea de a rula continut audio din terminale Android sau Google Play, insa continutul video poate fi rulat numai din Google Play sau YouTube. Partea cea mai proasta a Nexus Q sta in faptul ca dispozitivul nu are o interfata proprie si fara un terminal Android nu poate functiona deoarece nu aveti cum sa il controlati. In mare Nexus Q este doar o metoda de a viziona filme din Google Play, dar asta cu destule probleme de functionalitate, si de a asculta muzica din terminalele voastre, insa totul se opreste aici.

  Din punct de vedere al design-ului Nexus Q arata foarte bine, insa pretul foarte mare si lipsa functionalitatii nu il fac recomandabil pentru achizitie in fata unui Apple TV.

This post was last modified on iun. 28, 2012, 11:18 AM 11:18

Disqus Comments Loading...