X

Descarca Critical Strike Portable – un “Counter Strike” pentru platforma iOS(Video)

  Acum cateva saptamani v-am vorbit despre Critical Strike Portable, un joc ce ar fi trebuit sa apara in App Store-ul companiei Apple si care ar fi trebuit sa ofere utilizatorilor un gameplay cel putin  similara cu ceintalnit Counter Strike-ului lansat pe PC-uri in urma cu mai bine de un deceniu. Daca va uitati la clipul video de mai sus veti observa ca exista foarte multe similaritati intre Counter Strike-ul original si Critical Strike Portable, dezvoltatorii imprumutand totusi elemente din mai multe third person shootere disponibile pe piata.

  Desi dezvoltatorii jocului par a fi preluat elementele mai multor titluri si le-au combinat intr-un singur joc, ceea ce atrage la Critical Strike Portable este optiunea de a juca impotriva posesorilor de terminale Android. Practic dezvoltatorii spun ca utilizatorii vor avea posibilitatea de a initia jocuri multiplayer impotriva posesorilor de terminale Android, insa aplicatia pare sa nu fie chiar atat pregatita pentru a fi publicata in App Store. Deocamdata Critical Strike Portable nu a fost lansat in App Store, insa dezvoltatorii sai pun la dispozitia utilizatorilor aplicatia in aceasta pagina

.

  Nu va pot spune cat de sigure sunt acele aplicatii, le instalati pe propria raspundere si desigur ca aveti nevoie de jailbreak pentru a face acest lucru.

This post was last modified on iul. 3, 2012, 11:28 AM 11:28

Disqus Comments Loading...