X

HappyFingers iti permite sa controlezi functii ale iPhone-ului de pe un calculator(Video)

  HappyFingers este o suita software pentru Windows care va permite sa controlati anumite functii ale iDevice-ului vostru direct de pe calculator. Tot ce trebuie sa faceti este sa instalati o aplicatie in Windows si una in iPhone-ul vostru, iar mai apoi veti putea apela contacte direct de pe calculator, veti putea trimite SMS/email-uri fara a scrie efectiv mesajele pe terminal, plus multe altele. Ca sa fiu sincer functia de trimitere a SMS-urilor este probabil cea mai interesanta deoarece iOS-ul nu ofera o asemenea functionalitate in combinatie cu alte dispozitive, desi terminale precum Nokia aveau implementate sisteme asemanatoare de ani de zile.

  Sistemul HappyFingers se conecteaza la iDevice-ul vostru prin Wi-Fi si interfata intuitiva a sistemului nu ar trebui sa va dea prea multe batai de cap atunci cand doriti sa trimiteti un SMS, de exemplu. Programul HappyFingers pentru Windows il puteti descarca de aici

, iar aplicatia gratuita HappyFingers este disponibila in App Store.

Pretul initial:
Numele:
SMS PC HappyFingers : iPhone on your desktop

Gratuit

s





Developer: Red Trolley Softw…
US only
Categoria: Business


Descriere: HappyFingers is the easiest way to edit, search, select, and call or text/sms your iPhone contacts right from your WiFi enabled Windows PC. No more fumbling with that tiny iPhone keyboard!

To use HappyFin…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.9 Mb


This post was last modified on aug. 19, 2012, 1:13 PM 13:13

Disqus Comments Loading...