X

iPhone 5 este prezentat ca avand cel mai bun ecran dintr-un smartphone

  In iPhone 5 Apple a ales sa utilizeze un nou ecran construit folosind tehnologia in-cell iar cei de la Display Research lauda decizia companiei din Cupertino, spunand ca acesta este cel mai bun ecran folosit intr-un smartphone. Cei de la Display Research spun ca iPhone 5 are ecranul cu cel mai mare contrast, reflecta mai bine lumina, si are desigur o tehnologie care afiseaza culori mai clare si mai exacte. Desi nu este perfect, ecranul terminalului este prezentat ca fiind cel mai bun testat pana acum intr-un terminal mobil, iar cei de la Display Research au testat cam toate dispozitivele aparute pe piata.

Based on our extensive lab measurements the iPhone 5 has a true state-of-the-art accurate display — it’s not perfect and there is plenty of room for improvements (and competitors) but it is the best smartphone display we have seen to date based on extensive lab measurements and viewing tests. The white point is still somewhat too blue like most smartphones, and at maximum brightness it has a shorter running time than the iPhone 4, which is not surprising since it has a larger screen and a larger color gamut but roughly the same capacity battery.

  Din pacate autonomia bateriei este serios afectata atunci cand ecranul este setat la luminozitatea maxima, insa aceasta pare a fi singura “problema” a ecranului, cei de la Display Research spunand ca acesta ar fi chiar mai bun decat cel din Samsung Galaxy S III. In acest articol aveti comparatii detaliate si explicatii pentru fiecare test rulat de catre cei de la Display Research, iar in baza informatiilor de acolo va puteti convinge daca ecranul este intr-adevar grozav sau nu. Cu mai multe detalii vor reveni si eu in zilele urmatoare.

Disqus Comments Loading...