X

iOS 6 si unlock pentru toate iPhone-urile

  Desi in momentul de fata majoritatea terminalelor iPhone 5 sunt vandute decodate, vor exista terminale codate la diversi operatori si desigur ca vor exista in continuare vechile terminale iPhone 4/4S cumparate codate de utilizatori. In cazul iPhone 4 baseband-ul 01.59.00 poate fi decodat de ultrasn0w si baseband-ul 04.10.x poate fi decodat de Gevey, in cazul iPhone 4S baseband-urile din iOS 5.x pot fi decodate cu Gevey Ultra S, iar daca le pastrati intacte nu aveti probleme cu decodarea. In cazul in care cumparati un iPhone cu baseband nedecodabil sau cu iOS 6 gata instalat, atunci exista sanse foarte mari ca, pentru inceput, singura metoda de decodare sa implice o plata.

  In momentul de fata puteti plati o decodare permanenta pentru orice iPhone

cu orice baseband, insa daca asteptati o solutie software de unlock/o cartela de decodare, atunci s-ar putea sa trebuiasca sa aveti multa rabdare. Anul trecut au aparut relativ rapid cartele Gevey care decodau iPhone 4S, anul acesta nu cred ca lucrurile vor fi diferite pentru iPhone 5, insa restul iPhone-urilor cred ca vor fi greu de decat. Daca aveti un iPhone vechi codat sau intentionati sa achizitionati un iPhone codat, atunci va recomand sa strangeti bani de o decodare permanenta, deoarece altfel veti avea mult de asteptat pentru o decodare software/prin cartela.

  Desigur ca tot ceea ce spun eu aici se poate schimba oricand, insa deocamdata nimeni nu si-a dezvaluit intentia de a dezvolta o solutie de unlock pentru terminale iPhone. Nu cred ca Apple isi permite sa tina iPhone 5 codat pentru mult timp, dar restul iPhone-urilor nu mai reprezinta o prioritate pentru companie, deci orice este posibil.

This post was last modified on sept. 29, 2012, 11:11 AM 11:11

Disqus Comments Loading...