X

iPhone 5 vs Samsung Galaxy Note 2

  Samsung Galaxy Note 2 este cel mai recent smartphone produs de catre asiatici, el a fost lansat deja in cateva tari de pe intregul glob, urmeaza sa apara in altele, iar in momentul de fata este principalul concurent al iPhone 5. Terminalul celor de la Samsung intra totusi intr-o categorie proprie, insa asta nu ii va opri pe cei de la Samsung sa profite de ocazie pentru a il promova asa cum stiu ei mai bine. In aceasta idee va recomand sa priviti tabelul de mai jos unde avem o comparatie intre iPhone 5  si noul terminal Samsung, insa trebuie sa fac niste mentiuni: iPhone 5

are un procesor ce atinge viteze de pana la 1.3 GHz, camera frontala ar avea 1.9 megapixeli dupa anumite persoane si cam atat.

  Din punct de vedere hardware, ecranul de 5.5 inch, RAM-ul si procesoarele par a prezenta principalele diferente, insa iPhone 5 a demonstrat ca este putin mai bun decat quad-core-urile de pe piata, iar in ceea ce priveste ecranul vorbim despre pura preferinta a fiecaruia dintre noi. SGN 2 va fi prezent in materialele promotionale ale Samsung, veti auzi des despre el, insa nu stiu daca va fi la fel de popular precum versiunea anterioara.

This post was last modified on oct. 3, 2012, 8:33 AM 08:33

Disqus Comments Loading...