X

Microsoft Office pentru iOS va fi disponibil in martie 2013

  Anul acesta s-a zvonit ca Microsoft ar urma sa lanseze o versiune pentru iOS a suite Microsoft Office, lansarea era teoretic planificata pentru toamna acestui an, insa se pare ca abia in martie 2013 vom vedea aceste aplicatii in App Store. Informatia vine de la o conferinta in care un product manager al Microsoft a anuntat oficial ca aplicatia urmeaza sa fie disponibila pentru terminale mobile in Q1 2013, mai exact in luna martie. Cei de la Microsoft au publicat si un comunicat de presa in limba ceha, spun exact aceleasi informatii, deci avem acum confirmarea oficiala ca suita va ajunge in App Store anul viitor.

The biggest news today is the official announcement preparing Office 2013 for Android and iOS in the form of native applications. This information at a press conference published by Petr Bobek, product manager of Microsoft Office.Office 2013 will be launched in the first quarter of 2013, Microsoft will then gradually publish versions for other platforms.

  Deocamdata nimeni nu stie sigur ce functionalitate urmeaza sa ofere aceste aplicatii pentru iDevice-uri, insa probabil vom avea parte de posibilitatea de a edita si crea documente de pe pripriile terminale intr-un mod intuitiv si simplu. Cu aceste aplicatii va fi disponibila si posibilitatea de a salva documente in sistemul cloud al celor de la Microsoft, acum ramane doar sa avem aplicatiile.

Disqus Comments Loading...