X

In Rusia crestinii radicali inlocuiesc logo-ul Apple de pe produse cu o cruce

  Acum cateva saptamani v-am spus ca un rabin le recomanda adeptilor sai sa renunte la terminalele iPhone, iar astazi va spun ca in Rusia crestinii radicali inlocuiesc logo-urile Apple cu cruci. Preoti si adepti ai acestora au hotarat sa inlocuiasca logo-ul Apple de pe produsele companiei cu cruci, considerand ca marul muscat este o insulta adusa la adresa principiilor in care ei cred. Stiti cu totii povestea cu Adam si Eva si marul, nu trebuie sa o reluam, iar pentru acesti crestini rusi radicali logo-ul Apple se inscrie in acea poveste si ei nu suporta sa il vada pe produsele companiei, produse pe care nu le arunca, ci le folosesc.

Radical orthodox Christians from Russia remove Apple logotype from the company’s products and put a cross sign instead of them. The orthodox find the half-bitten apple logotype anti-Christian and insulting their belief, something that may potentially cause serious problems for Apple’s products in the country. Interfax news-agency reports about “several” cases, where the radical orthodox, including priests, swapped the Apple logo for an image of the cross, the symbol of Jesus Christ. According to the ultra-radical orthodox activists, the bitten apple symbolizes the original sin of Adam and Eve and is generally anti-Christian.

  Va ganditi probabil ca doar cateva persoane radicale nu pot afecta foarte mult imaginea produselor Apple in Rusia si din pacate ati gresi, deoarece in spatele acestei povesti se ascunde altceva. Se pare ca in Parlamentul rus exista un proiect de lege menit sa apere convingerile acestui gen de persoane si companii precum Apple ar putea fi acuzate de blasfemie sau insultarea convingerilor religioase ale anumitor persoane. Proiectul de lege este facut de catre partidul care il sustine pe Vladimir Putin, deci va deveni lege mai devreme sau mai tarziu si atunci va fi interesant de vazut cum vor vedea rusii marul muscat si ce probleme va avea Apple.

Disqus Comments Loading...