X

Conectorul Lightning este rezistent la contactul cu apa, Apple impune reguli stricte de productie pentru parteneri

  In iPhone 5, iPad Mini si iPad 4 Apple a implementat tehnologia Lightning care a permis reducerea dimensiunilor a doua produse, si imbunattirea altor functionalitati. Implementrea acestei tehnologii forteaza utilizatorii sa schimbe o buna parte dintre accesorii, insa din pacate abia recent Apple a inceput sa certifice companiile care pot lansa asemenea produse. Daca va intrebati de ce a blocat Apple productia de accesorii Lightning, ei bine va spun ca au fost modificate guideline-urile in baza carora sunt organizate fabricile in care se construiesc asemenea accesorii, totul intr-o tentativa de a proteja angajatii sia  descuraja relele tratamente aplicate acestora.

The supplier code, which has been implemented and expanded over the past few years as Apple and manufacturing partner Foxconn have come under increasing scrutiny for working conditions, currently applies only to Apple’s manufacturing supply chain partners and component vendors. Pushing it out to the larger accessory ecosystem would be a concrete example of Apple using its 800-pound-gorilla status in the consumer electronics space to influence more companies to behave ethically on worker rights, environmental issues and more.

  Problemele avute cu cei de la Foxconn a motivat Apple sa le impuna partenerilor sai sa isi respecte angajatii daca doresc o colaborare si de aici avem o intarziere in dezvoltarea de accesorii Lightning, insa ea se face, aparent, intr-un scop nobil. Inainte sa inchei va spun ca acest nou conector Lightning nu se strica daca intra in contact cu apa, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va scufundati iDevice-urile in apa.

This post was last modified on nov. 8, 2012, 8:35 PM 20:35

Disqus Comments Loading...