X

Steve Wozniak sustine ca Microsoft a devenit mult mai inovatoare decat Apple (Video)

  Steve Wozniak, co-fondator al Apple si unul dintre cei mai vigilenti critici ai companiei, a declarat recent ca Microsoft a devenit mai invoatoare decat compania pe care el a fondat-o imprena cu Jobs in anii ’70. Intr-un inteviu dat celor de la TechCrunch, Wozniak sustine ca in ultima vreme Microsoft a lansat produse cu adevarat inovatore, produse care te uimesc si iti dau de inteles ca acea companie a ales sa faca lucrurile intr-un mod diferit. Desi Wozniak are dreptate, deocamdata Microsoft nu a uimit si cu vanzari foarte bune pentru produsele sale, insa pe de alta parte nici Apple nu a vandut zeci de milioane de iPhone-uri chiar de la lansare.

Wozniak said that Microsoft has produced “more of the type of innovation where you see something and you say, ‘Whoa, they really changed things drastically, whoa, they aren’t really even going in the same direction as everyone else.’”

  Adevarul este ca in ultima vreme Apple a nu a adus pe piata produse cu adevarat revolutionare, ea a imbunatatit semnificativ produsele existente, insa nimic nu se aseamana cu lansarea primului iPhone, a primei tablete iPad, sau macar a terminalului iPhone 4. Desigur ca fiecare companie are perioade in care nu inoveaza si profita de pe urma produselor lansate deja pe piata, iar pentru Apple a cam venit timpul lansarii unor produse cu adevarat grozave.

This post was last modified on nov. 15, 2012, 8:07 AM 08:07

Disqus Comments Loading...