X

Tim Cook sustine ca TV-urile actuale au la baza sisteme grafice invechite, da de inteles ca Apple lucreaza la un televizor

  Tim Cook a vorbit intr-un interviu, foarte lung, al Businessweek despre anul petrecut in functia de CEO al companiei Apple si printre subiectele de discutie s-a aflat televizorul. Cook sustine ca de fiecare data cand foloseste un televizor simte ca se intoarce cu cateva decenii inapoi in timp, interfetele concepute pentru aceste produse fiind foarte invechite. Continuandu-si afirmatiile, Cook a spus ca televizor s-a transformat dintr-un hobby intr-o zona de interes pentru Apple, aceasta fiind prima oara cand CEO-ul da de inteles ca a sa companie lcureaza la revolutionarea televizorului.

When I go into my living room and turn on the TV, I feel like I have gone backwards in time by 20 to 30 years. It’s an area of intense interest. I can’t say more than that.

  Analistii americani tot afirma de ani de zile ca Apple dezvolta un televizor ce va ajunge eventual pe piata, iar anul acesta Tim Cook le valideaza pentru prima oara informatiile. Desigur ca nimeni nu stie exact ce va schimba Apple la televizoare sau cand ar urma sa ajunga pe piata noul sau produs, insa din moment ce Tim Cook a confirmat existenta sa, il putem astepta anul viitor.

This post was last modified on dec. 6, 2012, 4:08 PM 16:08

Disqus Comments Loading...