X

Orange vs Vodafone – comparatia abonamentelor 4G

  Ieri Orange Romania a anuntat oficial lansarea publica a propriei retele 4G LTE si tot de ieri au inceput sa fie vandute primele abonamente/produse care le ofera clientilor acces la aceasta retea. Orange este al doilea operator de telefonie mobila din Romania care lanseaza o retea 4G, Vodafone lansand luna trecuta acest gen de servicii. Vodafone sta mai bine la capitolul acoperire in momentul de fata, insa Orange sta mult mai bine la capitolul preturi, si ramane sa alegeti voi ce se pliaza mai bine pe nevoile voastre.

  Facand o comparatie sumara, observati ca Orange ofera mai mult trafic de internet la costuri mai mici, modem-urile le primiti gratuit de la ambii operatori cand incheiati un abonament pe 2 ani, deci totul se rezuma la preturi. Vodafone ofera maxim 18 GB de trafic la viteze 4G pentru 19€ pe luna, insa la Orange primiti 30 GB trafic pentru doar 6 euro in plus, iar aici cred ca alegerea este clara. Practic Orange are o oferta mai buna indiferent de cum comparam abonamentele de internet, si desi momentan reteaua 4G este disponibila in putine locatii, o data cu extinderea retelei practic nu exista vreun motiv pentru a mai lua in considerare Vodafone.

  Inainte sa inchei va spun ca la incheierea unui abonament 4G pentru 2 ani de zile Orange ofera timp de 6 luni de zile trafic nelimitat la viteza de pana la 75 Mbps, in timp ce Vodafone ofera doar 3 luni de trafic nelimitat in aceleasi conditii.

Disqus Comments Loading...