X

CarrierEditor iti permite sa modifici carrier logo-ul iDevice-ului tau fara a face jailbreak

  Unul dintre marile avantaje ale jailbreak-ului este posibilitatea de a ne personaliza iDevice-urile, iar persoanele care nu il fac nu pot modifica absolut deloc aspectul iOS-ului. Acest lucru era valabil pana astazi, deoarece o noua aplicatie pentru OS X, numita Carrier Editor, ne poate ajuta sa modificam Carrier Logo-urile terminalelor noastre fara a face jailbreak. Carrier Logo-ul este textul care va spune ce operator de telefonie mobila utilizati si el poate fi inlocuit cu alt text sau cu o imagine mica.

  Aplicatia este disponibila exclusiv pentru OS X si este utila numai pentru cei care detin iPhone-uri sau tablete iPad, indiferent de model. Pentru a modifica un carrier logo trebuie sa:

  1. Descarcati CarrierEditor urmand acest link;
  2. Deschideti aplicatia;
  3. Apasati butonul Let’s Get Started;
  4. Navigati in aplicatia Settings a iOS catre Settings > General > About, unde veti cauta textul Carrier si veti introduce numarul din dreptul acelui camp, fara a scrie si numele operatorului de telefonie mobila;
  5. Dupa introducerea numarului versiunii Carrier Bundle-ului trebuie sa alegeti tipul dispozitivului vostru si operatorul de telefonie mobila. Din pacate nu am avut ocazia de a testa aplicatia asa ca nu stiu daca ea este compatibila cu operatorii nostri;
  6. Alegand operatorul veti fi directionati catre meniul in care trebuie sa alegeti carrier logo-ul pe care il veti utiliza. Daca aveti Carrier Logo-uri in calculator le puteti utiliza in aplicatie, insa in caz contrar le puteti utiliza pe cele care va sunt puse la dispozitie de catre dezvoltatori. Dupa ce alegeti carrier logo-ul dorit, apasati butonul Compile Carrier Update si fisierele vor fi generate pe desktop, aplicatia afisandu-va acolo atat carrier bundle-ul original, cat si cel modificat.

  Dupa ce ati facut Carrier Bundle-ul dorit, deschideti iTunes, iar tinand apasat pe tastatura butonul shift(pentru Windows) si tasta option(pentru Mac), folositi mouse-ul pentru a face click pe optiunea Restore a iTunes. Dupa ce faceti click pe acel buton, iTunes va deschide o fereastra in care veti naviga catre desktop si veti selecta noul Carrier Bundle, fisier cu extensia .ipcc, care va fi automat incarcat in terminal. Acest proces nu face restore dispozitivului daca il urmati exact asa cum este descris aici. Daca apasati din greseala butonul Retore fara a tine apasat un buton al tastaturii, deconectati imediat terminalul de la PC pentru a evita efectuarea unui restore.

  Resetand terminalul veti avea afisat noul Carrier Logo si aici se termina procesul. Nu am un Mac la dispozitie, nu am putut testa aplicatia, asa ca o faceti pe propriul risc.

This post was last modified on dec. 30, 2012, 9:52 AM 09:52

Disqus Comments Loading...