X

Bateria unui iPhone 4S se topeste din senin, Apple refuza sa admita existenta unei probleme

  De-a lungul timpului v-am prezentat destule terminale iPhone care fie au luat foc, fie au inceput sa scoata fum in timp ce se aflau la incarcat, problema fiind bateria dispozitivelor. Acelasi lucru i s-a intamplat

unei femei din New York, bateria iPhone-ului ei incepand sa se topeasca in timp ce dispozitivul era pe masa. Terminalul s-a inchis din senin, a inceput sa emane fum, femeia a incercat sa ii scoata capacul pentru a inlatura bateria, a descoperit ca aceasta se umflase si acid-ul din ea incepuse sa o topeasca partial, iar in final a reusit sa o inlature, lasand dispozitivul asa cum il vedeti in imagini.

This is a product defect with the battery that Apple is refusing to acknowledge and trying to hide … as of now, they have brushed this under the carpet and left it at that. I am in disbelief that they have not even offered a replacement device when it is a manufacturing issue.

  Femeia s-a ranit usor incercand sa inlature bateria, a mers cu terminalul la Apple cerand sa ii fie schimbat, insa compania a refuzat sa admita ca totul este o problema a bateriei. Discutand cu mai multi angajati Apple dintr-un magazin al New York-ului, femeia a aflat rapid ca Apple era dispusa sa ii preia terminalul, dar nu era dispusa sa ii ofere un inlocuitor, desi bateria s-a umflat din senin si a inceput sa elimine acid. In general Apple isi ajuta clientii si inlocuieste produsele care nu functioneaza corect, insa cand la mijloc este o problema de genul acesta, se pare ca nimeni nu primeste ajutorul de care are nevoie.

This post was last modified on feb. 4, 2013, 10:00 AM 10:00

Disqus Comments Loading...