X

MacBook Air vs Microsoft Surface Pro (Video)

  Ieri v-am prezentat primele review-uri ale tabletei Microsoft Surface Pro, un produs pe care e greu sa il plasezi intr-o anumita categorie, deoarece ruleaza un desktop OS, insa incearca sa fie o tableta. Cei de la Slashgear au decis sa faca o comparatie sumara intre MacBook Air si Microsoft Surface Pro, produsul Apple fiind cel mai des amintit ca fiind adevaratul competitor al tabletei. MacBook Air-ul are un ecran de 11.inch cu rezolutie 1366 x 768 pixeli, cantareste 1.07 kilograme si o grosime de 0.68 inch in partea superioara si un design foarte interesant.

  Microsoft Surface Pro are un ecran de 10.6 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli, cantareste 907 grame si are 0.53 inch grosime pe toata partea sa. In ceea ce priveste hardware-ul intern, MacBook Air-ul este disponibil in versiuni care au procesoare Intel i5 sau i7, cu minim 64 GB flash storage, Microsoft Surface fiind disponibila doar cu procesoare Intel i5 si minim 64 GB flash storage. Din punct de vedere al hardware-ului si constructiei, nu exista diferente mari, exista totusi diferente foarte mari in ceea ce priveste design-ul si interactivitatea.

  Microsoft Surface Pro are un touchscreen si o tastatura detasabila, MacBook Air-ul are o autonomie mult mai buna si este pregatit sa ruleze fara probleme un sistem de operare pentru desktop-uri, in timp ce Surface-ul a fost criticat pentru faptul ca Windows 8 nu este cea mai buna solutie pentru un terminal mobil. Practic Microsot a incercat sa le ofere utilizatorilor cele mai bune lucruri din lumea ultrabook-urilor si a tabletelor, insa in opinia multora a esuat, dar succesul se masoara in vanzari si nu in opinii ale review-erilor.

This post was last modified on feb. 7, 2013, 5:20 PM 17:20

Disqus Comments Loading...