X

iPhone 5S ar urma sa intre in productie din martie, ar urma sa aiba un procesor mai bun si o posibila camera noua

  Citand presupuse reduceri a numarului de terminale iPhone 5 vandute de catre Apple, un analist al celor de la Jeffries sustine ca iPhone 5S ar urma sa intre in productie in luna martie a acestui an. Desi o scadere a vanzarilor in perioada ianuarie – februarie este cat se poate de normala, analistul afirma ca scaderea cererii are loc mai repede decat se astepta initial, iar iPhone 5S ar fi introdus pentru a creste vanzarile terminalelor iPhone. Apple a redus de la 40 de milioane la 30 de milioane numarul de terminale iPhone 5 comandate de la parteneri, iar aceasta scadere ar avea loc tocmai din cauza inceperii productiei terminalului iPhone 5S.

Apple’s iPhone 5 sales are “decelerating faster than expected,” says Jefferies analyst Peter Misek in a new note this morning. He says that Apple has cut its build orders to 30 million, down from 40 million. He does caution that,  “suppliers seem to be prepping for iPhone 5S builds to start in March.” So part of the slow down in iPhone 5 builds is because of the next iPhone coming in a few months.

  Ca de obicei, vorbim doar despre zvonuri si reducerea numarului de terminale iPhone comandate de la parteneri nu trebuie interpretata in vreun fel, insa nu ar fi exclus ca in martie iPhone 5S sa intre in proces de productie, iar in iunie sa fie disponibil in magazine. In ceea ce priveste noul terminal, el ar urma sa aiba acelasi design/ecran precum iPhone 5, ar urma sa aiba un chip A7 cu procesor si chip grafic mai bune, ar putea avea o camera de 13 megapixeli sau tot o camera de 8 megapixeli dar cu un senzor mai bun, restul noutatilor ramanand deocamdata un mister.

This post was last modified on feb. 13, 2013, 6:00 PM 18:00

Disqus Comments Loading...