X

LivelyIcons anima iconitele, banii generati de vanzarea sa vor fi donati catre o organizatie ce incearca sa vindece cancerul pediatric (Video)

  LivelyIcons este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar daca va uitati la clipul video de mai sus veti observa ca el implementeaza in iOS cateva animatii interesante pentru iconitele din Springboard. Practic, de fiecare data cand apasati pe iconita unei aplicatii pentru a o deschide, tweak-ul va rula o animatie si apoi va deschide acea aplicatie. Tweak-ul are un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS, iar acolo puteti alege animatiile care sunt rulate la deschiderea aplicatiilor, dar si durata acestora. Ideea este interesanta, probabil a mai fost utilizata in trecut pentru alte sisteme de operare, insa lansarea acestui tweak nu are legatura doar cu implementarea unei anumite functionalitati in iOS.

In fact, I had a plan for this tweak right from the beginning: gather funding for research, in particular pediatric cancer research.  As a developer, I thought that this could be a good way to help people: make something and donate the incomes. And the idea I had (which eventually became LivelyIcons) was just perfect for an initiative like this. However, to make this whole thing work, I need the help of everyone in this community: spread the word as much as you can! If you have a jailbroken device you should give LivelyIcons a try: at the end of the day, I think it’s actually a little, funny tweak which makes your icons less boring! ;P

  LivelyIcons este disponibil la pretul de 1.99$ in Cydia, insa dupa plata comisioanelor si a taxelor catre stat, dezvoltatorul italian Filippo Bigarela ramane cu 1$ care va fi donat catre doua organizatii ce efectueaza cercetari stiintifice pentru a incerca sa gaseasca un leac pentru cancerul pediatric. Aceasta este prima oara cand un dezvoltator de tweak-uri si aplicatii pentru Cydia are o asemenea initiativa, ea este pe deplin laudabila, insa nu va ganditi ca multi vor fi “miscati” de initiativa si vor decide sa nu pirateze tweak-ul.

• Who will you be donating to?

I will donate to 2 different foundations, both focused on pediatric cancer research:

  1. Città della Speranza, an italian association based in Padova.
  2. Because of Ezra, a non profit pediatric cancer research foundation run by Kyle and Robyn Matthews

This post was last modified on feb. 17, 2013, 9:07 AM 09:07

Disqus Comments Loading...