X

Un manager al Samsung sustine ca Windows 8 nu este superior Windows Vista

  Windows Vista a fost un sistem de operare care a generat multe probleme de imagine pentru Microsoft, el fiind contestat de foarte multi utilizatori si generand vanzari nu foarte grozave pentru gigantul din Redmond. Windows 7 a rezolvat problemele predecesorului sau, iar la nu foarte mare distanta a aparut si Windows 8, acest sistem de operare fiind comparat cu Windows Vista de catre un manager al Samsung. Dong-Soo Jun, seful diviziei care produce memorii pentru calculatoare/terminale mobile, a facut aceasta afirmatie, cei de la Fujistsu plangandu-se acum cateva luni de zile ca Windows 8 nu genereaza o crestere in vanzarile de PC-uri.

The global PC industry is steadily shrinking despite the launch of Windows 8. I think the Windows 8 system is no better than the previous Windows Vista platform.

  Afirmatia coreeanului blameaza Windows 8 pentru lipsa oferirii unui boost in vanzarile de PC-uri, iar comparatia cu Windows Vista este facuta deoarece in perioada lansarii acelui sistem de operare s-a intamplat exact acelasi lucru. Practic noul sistem de operare al Microsoft nu este indeajuns de atragator pentru a convinge utilizatorii sa cumpere mai multe PC-uri si afirmatia in sine nu pare sa aiba vreo legatura cu functionalitatea OS-ului, functionalitate laudata de foarte multa lume.

  Apple urmeaza sa lanseze OS X 10.9 in viitorul apropiat, compania americana se va lauda desigur cu vanzarile de Mac-uri, insa si acestea au inceput sa scada in ultima vreme.

This post was last modified on mart. 9, 2013, 9:35 AM 09:35

Disqus Comments Loading...