X

Safari ar fi mult mai util daca Apple i-ar implementa aceste modificari

  Utilizatorii au asteptari foarte mari de la iOS 7, la care Jony Ive lucreaza in momentul de fata, iar pana la lansarea primei versiuni beta a sa a prezint un nou concept al carui scop este de a le spune celor de la Apple ca avem nevoie de implementarea unor lucruri noi in iOS. Designer-ul conceptului spune ca:

1. Apple ar putea unifica bara de search, cea de cautare pe Google/Bing/Yahoo si ca ar putea afisa iconite pentru cautari

2. Apple ar putea repozitiona bara principala pentru a ne permite sa accesam mult mai usor optiunile de deschidere a unei pagini noi si de a ii tasta denumirea.

3. Apple ar putea regandi metoda de afisare a bookmark-urilor pentru a ne permite sa listam website-urile favorite in foldere separate in care putem efectua si cautari.

4. Apple ar putea permite editarea bookmark-urilor folosind gesturile implementate in aplicatia Mail.

5. Apple ar putea implementa un Bookmarks Stream ce ne-ar permite sa partajam bookmark-rile favorite prin iCloud catre orice prieteni. Acest bookmark stream ar permite mai multor utilizatori sa ii modifice continutul si ar trimite notificari cand are loc o modificare.

6. Apple ar implementa un nou sistem de vizualizare a paginilor deschise in background, afisand cate 4 pagini simultan.

7. Apple ar trebui sa ne ofere posibilitatea de a deschide pagini web in alte aplicatii, intr-un mod similar cu cel prin care putem deschide diverse fisiere folosind anumite aplicatii din iDevice-urile noastre.

8. Apple ar trebui sa implementeze posibilitatea ca website-urile sa trimita notificari utilizatorilor direct prin Safari.

9. Apple ar trebui sa implementeze mai multe optiuni pentru controla modul in care sistemul afiseaza continut pentru utilizatori.

  Vazand toate aceste modificari, sunt curios sa aflu cat de necesara vi se pare implementarea lor.

This post was last modified on mart. 16, 2013, 9:36 AM 09:36

Disqus Comments Loading...