X

Seful echipei de design a Samsung explica de ce utilizarea plasticului nu este importanta

  Multa lume se astepta ca Samsung Galaxy S 4 sa aiba un design mult diferit fata de predecesorul sau si ca a sa carcasa sa fie fabricata din orice altceva in afara de plastic. Ei bine acest lucru nu s-a intamplat, foarte multa lume a criticat Samsung pentru aceasta decizie, iar seful echipei sale de design ne explica ratiunea din spatele acestei alegeri. Mai nou, Samsung pune accent mai mare pe crearea unei experiente pentru utilizatori si nu pe fabricarea unor terminale care au materiale de calitate, viitorul smartphone-urilor stand in dezvoltarea unor terminale “cu suflet”.

Actually, the global design process has been raised. We’re making devices thinner and lighter, screens more beautiful. With Samsung, it’s less about that but more about building a meaningful relationship with technology. As these devices become smarter, letting them sense where you are and adjusting to that, it’s known that design will improve over time. But now, we’re thinking about: how do you create a soul for a device. The design process doesn’t start with a material. It doesn’t start with us saying, ‘Okay, we’re going to make a device that uses metal.’ The design process starts with a story. For a device [like the GS4], which is global and sells around the world, it’s a matter of going into many different tastes.

  Apple spune acelasi lucru de multi ani, insa are grija sa ofere si un design frumos terminalelor sale, acesta fiind primul lucru pe care oricine il observa la un smartphone. Samsung acum incearca sa se distanteze de acuzele conform carora Samsung Galaxy S4

ar avea un aspect ieftin, pune in fata hardware-ul terminalului si functiile sale, insa pentru multi aceste lucruri nu sunt de ajuns. Practic niciun smartphone nu este perfect, insa design-ul conteaza pentru foarte multa ume si de aceea unii vor alege un iPhone 5 sau un HTC One in defavoarea unui Samsung Galaxy S4.

This post was last modified on mart. 17, 2013, 9:41 AM 09:41

Disqus Comments Loading...