X

HTC One este smartphone-ul pe care il vei repara cel mai greu

  Cei de la iFixIt au reusit sa obtina noul HTC One pentru a verifica, cat de usor poate fi reparat acest terminal, iar rezultatul i-ar putea dezamagi pe multi. Conform expertilor de la iFixIt, HTC One este smartphone-ul care se repara cel mai greu, fiind primul terminal de acest gen care primeste nota 1 in ceea ce priveste gradul de reparare. Carcasa din aluminiu a terminalului este frumoasa, face dispozitivul durabil, insa se pare ca HTC a construit terminalul pe principiile celor de la Apple, adica fara vreun gand ca el ar trebui desfacut vreodata.

HTC One Repairability Score: One out of 10 (10 is easiest to repair)

  • Very, very difficult (possibly impossible?) to open the device without damaging the rear case. This makes every component extremely difficult to replace.
  • The battery is buried beneath the motherboard and adhered to the midframe, hindering its replacement.
  • The display assembly cannot be replaced without removing the rear case—this will make the most common repair, a damaged screen, nearly impossible.
  • Copper shielding on many components is difficult to remove and replace.

  Problema este ca acea carcasa nu prea poate fi desfacuta fara a o strica, ecranul nu poate fi schimbat fara a desface carcasa, iar daca faceti aceste lucruri fara probleme, veti ajunge la o folie de cupru care protejeaza placa de baza, camera si alte componente. Se pare ca acea folie nu poate fi repusa peste componente dupa ce a fost desfacuta, deci practic utilizatorii obisnuiti nu vor putea repara dispozitivul fara a renunta la garantie, iar service-urile neautorizate ar putea fi in exacta ceeasi situatie fara documentatie potrivita.

  Practic HTC One este mai greu de reparat chiar si decat iPhone-ul si cei care spuneau ca mai rau decat atat nu se poate, au acum un nou standard in baza caruia sa isi masoare afirmatiile.

This post was last modified on mart. 29, 2013, 9:23 AM 09:23

Disqus Comments Loading...