X

Pluck iti permite sa accesezi libraria muzicala a iDevice-ului tau direct din LockScreen

  Pluck este un tweak lansat in cursul acestei nopti in Cydia, iar cu ajutorul sau putem accesa mult mai usor libraria muzicala a iDevice-urilor noastre fara a fi nevoiti sa deblocam terminalele. Practic Tweak-ul a fost gandit in ideea de a implementa in LockScreen, in meniul ce afiseaza butoanele multimedia, un buton care de indata ce este apasat afiseaza libraria muzicala a iDevice-ului. Partea cea mai buna este nu trebuie sa mai deblocam iDevice-urile si sa cautam aplicatia Music pentru a schimba o melodie, ci trebuie doar sa apasam acel buton.

Pick a song from the Lock-screen. iOS has given us Lock-screen iPod controls but not the ability to pick a song from the lock-screen. It’s a simple jailbreak tweak that adds a button in the media controls view. When you tap it, it will release the iPod window right there to quickly pick a song. After picking a song, it will instantly start playing. Awesome, isn’t it? Best part is, Pluck is FREE. Currently, Pluck is only compatible with iPhones and iPods running iOS 6.

  Pluck este compatibil doar cu iPhone/iPod Touch-urile care ruleaza iOS 6, iar in Cydia il gasiti gratuit in repo-ul ModMyi.

Disqus Comments Loading...