X

iPhone 5S urmeaza sa fie disponibil pentru precomanda pe 20 iunie, conform unui operator de telefonie mobila

  iPhone 5S, viitorul smartphone al companiei Apple, ar urma sa fie disponibil pentru precomanda pe data de 20 iulie, conform unui document intern al operatorului japonez de telefonie mobila KDDI. Documentul era destinat doar angajatilor companiei si el da de inteles ca dispozitivul ar urma sa fie lansata in luna iulie impreuna cu iOS 7, dar deocamdata nu se stie exact la ce data. Aceasta informatie contrazice zvonurile de saptamana trecuta, dar si pe Tim Cook, care spunea ca Apple

nu are pregatita vreo lansare importanta pana in toamna.

  In imaginea de mai sus aveti prezentat documentul care contine informatiile mentionate anterior, insa desigur ca nimeni nu stie cat de autentic este el. Exista sanse de 50% ca documentul sa fie real si sanse de 50% ca el sa fie fals, insa deocamdata nu stim absolut nimic sigur. Ce stim sigur este ca Apple nu lanseaza iOS 7 fara sa ofere dezvoltatorilor macar o luna/doua de testare, iar deocamdata noua versiune a iOS nu a fost prezentata de catre companie si daca acest lucru nu se va intampla in urmatoarele doua saptamani, atunci o prezentare a iPhone 5S pe 10 iunie, la inceperea WWDC 2013, este imposibila.

  Daca totusi iOS 7 va fi prezentat in curand si precomenzile pentru iPhone 5S vor incepe pe 20 iunie, atunci e foarte posibil ca pe 29 iunie sau 6 iulie sa aiba loc lansarea oficiala.

This post was last modified on apr. 29, 2013, 10:54 PM 22:54

Disqus Comments Loading...