X

Google Now este disponibil pentru mai multe iDevice-uri decat terminale Android, inclusiv pentru iDevice-urile fara Siri

  Ieri Google Now a fost lansat impreuna cu o noua versiune a aplicatiei Google Search, compania Google aducand in sfarsit in App Store sistemul sau de recunoastere a comenzilor vocale. Sistemul a fost pana in prezent disponibil exclusiv pe platforma Android, insa cei de la Apple au decis sa ii ofere sansa de a ajuta posesorii de iDevice-uri, iar partea interesanta este ca acum Google Now este disponibil pentru mai multe iDevice-uri decat terminale Android. Daca va intrebati de ce, raspunsul este simplu: deoarece Google Now functioneaza doar pe terminalele care au Android 4.x instalat si doar 25% dintre ele il ruleaza.

  Google Now este disponibil intr-un ecosistem in care 90% dintre iDevice-uri ruleaza iOS 5 sau o versiune mai noua si partea interesesanta este ca Google Now poate fi utilizat chiar si pe terminalele care nu au Siri. Da, ati citit bine, Google Now este disponibil pentru mai multe iDevice-uri decat Siri si totul are la baza faptul ca aplicatia Google Search poate fi instalata pe terminalele care ruleaza deja iOS 5. Desi Siri a fost implementat in iOS 5, doar terminalele lansate dupa iPhone 4S, inclusiv, il pot rula, iar in lumea larga exista extrem de multe terminale iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch-uri sau tablete iPad care ruleaza iOS 5, nu au Siri, dar au Google Now.

  Practic Google le-a dat o palma propriilor consumatori care nu au Google Now nativ in Android OS si Apple le ofera posesorilor de iDevice-uri posibilitatea de a utiliza un sistem concurent pe care multi il considera a fi mai bun decat Siri. Desigur ca Google Now are o functionalitate limitata, insa pentru multi nici nu este nevoie de altceva, mai ales ca Google Now intelege cuvinte pe care Siri le considera inexistente. Voi ce parere aveti despre aceasta strategie a Apple?

Pretul initial:
Numele:
Google Search

Gratuit

s





Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Reference


Descriere: Search faster and easier with the latest Search app from Google. Get just the right information at just the right time with Google Now. Search handsfree with enhanced Voice Search.

Answers before you ask …


Dimensiunea aplicatiei este: 19.3 Mb


This post was last modified on apr. 30, 2013, 9:05 AM 09:05

Disqus Comments Loading...