X

LockBar aduce in bara de deblocare a iDevice-urilor toggle-uri pentru controlarea functiilor iOS-ului

  LockBar este un tweak care urmeaza sa fie lansat in zilele urmatoare in Cydia, iar el aduce in bara de deblocare a iDevice-urilor toggle-uri pentru controlarea functiilor iOS-ului. Daca va uitati la imaginea de mai jos, veti observa ca facand un swipe in sus in bara sliderului de deblocare vom afisa o serie de toggle-uri care ne permit sa activa/dezactivam rapid diverse functii ale iOS-ului. Tweak-ul are si un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS, de acolo ne permite sa alegem modul in care functioneaza totul, dar sa si setam culoarea background-ului sau.

Simple Tweak to Have a Few Toggles Hide Just Below Your LockBar. Thanks to /u/cgibin for the Toggle Images. NOTE: settings need to be configured after a the first install.

  LockBar este deocamdata disponibil in versiune beta, iar voi il puteti instala gratuit pe propriile terminale. Pentru a face acest lucru trebuie sa instalati iFile din Cydia, sa deschideti acest link in Safari folosind iDevice-ul vostru, sa alegeti apoi optiunea Open in iFile si sa selectati Installer-ul cand sunteti intrebati cum sa fie accesat acel fisier. Dupa instalare blocati terminalul si LockBar ar trebui sa functioneze.

This post was last modified on mai 2, 2013, 6:43 PM 18:43

Disqus Comments Loading...