X

iOS 6.1.4 pentru iPhone 5 – merita instalat sau nu?

 

  Daca ati citit iDevice.ro aseara, atunci sigur stiti ca Apple a lansat iOS 6.1.4 pentru terminalul iPhone 5, singura modificare detaliata de companie in changelog fiind implementarea unui nou profil pentru difuzorul dispozitivului. Avand in vedere ca Apple nu a anuntat modificari majore, probabil multi dintre voi se intreaba daca ar trebui facut un update la cea mai recenta versiune a sistemului de operare. Ei bine raspunsul la aceasta intrebare are in vedere doua aspecte, posesorii de terminale care au jailbreak si posesorii de terminale fara jailbreak.

  Daca aveti jailbreak facut pe iPhone 5 si doriti sa il tineti, atunci raspunsul este simplu: nu instalati iOS 6.1.3 sau iOS 6.1.4. Facand acest lucru renuntati la jailbreak, iar modificarile implementate de catre aceste versiuni ale sistemului de operare nu sunt chiar atat de importante incat sa merite “sacrificiul”. Oricum nu puteti face jailbreak pentru iPhone 5

pe iOS 6.1.3 sau iOS 6.1.4, asa ca nu intrebati.

  Daca nu aveti jailbreak facut pe iPhone 5 si nu aveti probleme cu functionalitatea terminalului, atunci nu aveti motive sa faceti update la iOS 6.1.4. Desi nu este exclus ca Apple sa fi imbunatatit autonomia bateriei si sa fi rezolvate alte probleme ale sistemului de operare, daca voi sunteti multumiti de modul in care functioneaza terminalul pe o versiune mai veche, atunci pastrati-o. Daca aveti probleme de functionalitate intr-o versiune mai veche, atunci puteti incerca iOS 6.1.4 intr-o tentativa de a le rezolva, desi nimeni nu va garanteaza ca acest lucru se va intampla.

  Daca aveti alte intrebari, le astept in comentarii.

This post was last modified on mai 4, 2013, 9:05 AM 09:05

Disqus Comments Loading...