X

iOS 7 incepe sa fie testat la scara larga inaintea prezentarii oficiale din 10 iunie

  Pe 10 iunie vom vedea pentru prima oara iOS 7, Apple urmand a prezenta aceasta versiune a sistemului de operare in cadrul keynote-ului de deschidere a WWDC 2013. Pana atunci Apple isi pune angajatii sa testeze la scara larga sistemul de operare, iar cei de la OnSwipe sustin ca traficul generat de iPhone-uri si tablete iPad care ruleaza iOS 7 a crescut in cursul saptamanii trecute. San Francisco si Cupertino sunt orasele din care vine cel mai mare trafic, campusul Apple fiind situatia in Cupertino.

Over the past week, Onswipe found a significant bump in the number of visits from iOS 7 iPhones and iPads, specifically located in both Cupertino and San Francisco. SF had the most iOS 7 visits, with 18.75 percent, and Cupertino accounted for 17.9 percent of the total. May 2 saw the highest iOS 7 traffic to date, representing 23 percent, or nearly a quarter, of all unique iOS visitors to Onswipe-enabled sites. Most were visiting from iPhones (75 percent), but iPads also represented a full quarter of visits.

  Desi angajatii Apple incep sa foloseasca din ce in ce mai mult iOS 7, nu stim deocamdata exact ce functii noi va include viitoarea versiune a sistemului de operare. Este de asteptat ca pana pe 10 iunie sa vedem cateva screenshot-uri din iOS 7 si asta pentru ca din numarul mare de oameni care vor acces la aceasta versiune a iOS, unii vor fi tentati sa prezinte lumii intregi ceea ce Apple tine ascuns pana luna viitoare.

This post was last modified on mai 8, 2013, 5:47 PM 17:47

Disqus Comments Loading...