X

Icebreaker: A Viking Voyage si Tiny Chef, doua noi jocuri Rovio (Video)

  Icebreaker: A Viking Voyage si Tiny Chef sunt doua noi jocuri pe care compania Rovio se pregateste sa le lanseze in App Store-ul companiei Apple sub brandul Rovio Stars. Acest nou brand reprezinta lansarea unei companii care se va ocupa special de publicarea in App Store a unor jocuri dezvoltate de catre terte companii care au nevoie de ajutor in a-si aduce creatiile in fata utilizatorilor. Rovio a beneficiat de acelasi tratament cu Angry Birds, Chillingo ajutand-o sa lanseze jocul pe piata, iar acum finlandezii fac exact acelasi lucru.

  In primul clip video aveti prezentat jocul Icebreaker: A Viking Voyage care urmeaza povestea unui viking singuratic pe care trebuie sa il ghidati intr-o calatorie plina de peripetii si obstacole care trebuie distruse. In cel de-al doilea clip video aveti jocul Tiny Chef, un joc de tipul medieval adventures in care trebuie sa traversati diverse nivele cu ajutorul unui personaj si sa rezolvati puzzle-uri ascunse. Ambele jocuri urmeaza sa apara in viitorul apropiat in App Store sub brandul Rovio Stars.

The first game to be published under the Rovio Stars program will be Icebreaker: A Viking Voyage by Nitrome Ltd., followed by Tiny Thief by 5 Ants. Icebreaker: A Viking Voyage follows the adventure of a lone Viking, combining a unique ice slicing mechanic with an offbeat humour. Tiny Thief is a beautiful medieval adventure featuring stealth-based puzzles.

This post was last modified on mai 14, 2013, 6:35 PM 18:35

Disqus Comments Loading...