X

O femeie din SUA cere 5 milioane de dolari despagubiri de la Apple deoarece butonul Power al iPhone 4 are un defect de fabricatie

  La aproape 3 ani de zile de la lansarea iPhone 4, o femeie din SUA a decis sa actioneze in judecata compania Apple cerand 5 milioane de dolari drept despagubiri pentru faptul ca butonul Power al iPhone 4 are un defect de fabricatie si Apple a refuzat sa recunoasca acest lucru. In cererea de chemare in judecata se stipuleaza faptul ca butonul Power refuza sa blocheze/deblocheze terminalele iPhone 4, in cablul de interconectare cu placa de baza existand un defect pe care compania Apple ar fi refuzat sa il recunoasca.

A Florida woman is seeking more than $5 million from Apple on behalf of thousands of iPhone owners who allegedly bought phones with defective power buttons that would not lock or turn off. In a class action suit filed in San Jose, California, Debra Hilton claims that Apple knew about a defect in a flex cable that controls the on-off button, but chose to stay quiet about it so as to sell more phones.

  Problema butonului Power a fost experimentata de destul de multi clienti ai Apple, forumurile de discutii avand thread-uri cu sute de raspunsuri si sute de mii de vizualizari, semn ca nu vorbim despre un defect izolat. Chiar daca iPhone 4 avea o problema si Apple nu a recunoscut-o pana acum, e putin probabil ca procesul sa ii aduca femeii o suma mai mare decat cea echivalenta pentru achizitionarea unui alt iPhone, asta inclusiv in conditiile in care procesul ar aduna mai multi clienti Apple nemultumiti.

This post was last modified on mai 15, 2013, 9:02 AM 09:02

Disqus Comments Loading...