X

WWDC 2013 si o tentativa de a descifra invitatia pentru eveniment

  In luna aprilie Apple a anuntat lumea intreaga ca pe data de 10 iunie 2013 urmeaza sa tina keynote-ul de deschidere al WWDC 2013 si sa prezinte iOS 7, OS X 10.9 si nu doar atat. Pentru ca nimeni nu stie ce anume urmeaza Apple sa prezinte in afara celor doua versiuni ale sistemelor de operare, pe internet au inceput sa apara supozitii, una dintre ele fiind ca un nou model al Apple TV isi va face aparitia, dimensiunile dispozitivului potrivindu-se perfect cu patratul prezentat de catre Apple in invitatie.

  Pentru cei care ar putea spune ca patratul poate reprezenta o iconita, exista o explicatie, forma conceputa de catre Apple nu se potriveste cu colturile rotunde ale iconitelor din iOS, deci unii spun ca nu ar fi vorba despre asa ceva. Mergand dincolo de grafica, o analiza a scrisului de pe invitatie ii face pe unii sa ajunga la concluzia ca in afara Apple TV

-ului, compania ar putea lansa si un accesoriu care poate fi purtat si probabil ar avea interactiune cu iDevice-urile.

  In aceeasi idee, utilizarea numerelor romane pentru a reprezenta anul si a fontului Myriad Pro, ar sugera faptul ca produsul ce ar putea fi prezentat de catre Apple ar urma sa fie mai subtire, mai usor si ar urma sa aiba un design mai modern. Ca sa fiu sincer, analiza mi se pare stupida si dusa la extrem, insa daca va fi reala, atunci inseamna ca am privit fara prea multa atentie materialele publicitare pe care Apple le-a lansat pana acum.

This post was last modified on mai 27, 2013, 6:04 PM 18:04

Disqus Comments Loading...