X

Co-fondatorul Digg sustine ca iOS 7 reprezinta o schimbare majora, gesturile ar urma sa reprezinte o parte importanta a ei (Video)

  Kevin Rose este co-fondatorul companiei Digg si in cariera sa a avut ocazia de a isi crea relatii in marile companii americane, Apple fiind una dintre ele. De la o sursa din interiorul Apple, Rose ar fi aflat ca iOS 7 va reprezenta o schimbare majora si diferita fata de ceea cu ce ne-am obisnuit noi. Conform sursei sale, Apple a schimbat multe prin iOS 7, iar gesturile ar urma sa reprezinte o parte importanta a acestor schimbari, insa cel mai probabil vorbim despre noutati legate de tabletele iPad, deoarece pe iPhone-uri Apple nu a acordat chiar atat de multa importanta gesturilor care sa controleze diverse functii ale sistemului.

  Separat de modificarile din iOS 7, Rose sustine ca o noua versiune a MacBook Air-urilor va fi prezenta pe scena WWDC 2013, acelasi lucru aflandu-l toata lumea in ultima perioada. Principala atractie este acum in jurul iOS 7 care se anunta a fi extrem de interesant, insa ramane de vazut daca in final utilizatorii vor fi placut impresionati sau dezamagiti de ceea ce va prezenta compania Apple.

This post was last modified on iun. 6, 2013, 9:23 PM 21:23

Disqus Comments Loading...