X

O aplicatie pentru iPad te ajuta sa probezi virtual ochelarii inainte de a ii achizitiona (Video)

  Daca v-ati gandit vreodata sa cumparati o pereche de ochelari de pe un website, dar va temeati ca nu stiti cum vor arata de indata ce ii puneti pe ochi, ei bine o aplicatie pentru un website american vine sa rezolve problema. Glasses.com se numesc website-ul si aplicatia, iar in clipul video de mai sus aveti o demonstratie a functionalitatii lor. Practic aplicatia genereaza o imagine 3D a fetei voastre prin inregistrarea rotirii capului, apoi aplica o pereche de ochelari aleasa de catre voi si va da posibilitatea de a vedea cum veti arata cu ei.

With glasses.com for iPad, you can virtually try on thousands of glasses and sunglasses to see how you look from any angle in photo-realistic 3D. Try on frames from Ray-Ban, Burberry, Oakley, Versace, Maui Jim, and more — scaled to fit your face correctly. All from your iPad. The app uses the video input from your iPad’s camera to generate a 3D custom model of your head. If you’re curious to learn more, jump over to our website at glasses.com/app.

  Din pacate aplicatia este disponibila doar in SUA, pentru ca vorbim despre un website american, insa ideea ar putea fi aplicata cu succes in orice tara.

This post was last modified on iul. 5, 2013, 1:00 PM 13:00

Disqus Comments Loading...