X

Apple TV-ul este lider pe piata dispozitivelor de streaming multimedia

  Apple TV este unul dintre produsele de succes ale celor de la Apple, asta in conditiile in care compania inca priveste dispozitivul ca fiind un simplu hobby. Apple are grija ca el sa aiba update-uri la timp, lanseaza modele noi aproape in fiecare an si asta a ajutat-o sa detina suprematia pe piata dispozitivelor pentru streaming multimedia. Conform unui studiu publicat astazi, Apple TV-ul detine 56% din aceasta piata in care ii regasim si pe marii producatori de terminale mobile: Samsung, Google, Sony, dar si pe cei de la Roku sau Boxee.

  Apple a vandut peste 13 milioane de Apple TV-uri pana in prezent, ea fiind secondata de catre Roku, cu 5 milioane de unitati, acestea fiind singurele companii din SUA care au vandut mai mult de 1 milion de astfel de produse. Succesul Apple TV-ului se datoreaza in principal iDevice-urilor, el fiind singura modalitate de a face AirPlay streaming curat, fara jailbreak

sau mod-uri, catre un televizor, insa in multe tari civilizate Apple TV-ul permite si vizualizarea de show-uri TV sau filme direct din iTunes Store, iar Apple are in maini un produs care trebuie sa evolueze in viitor.

This post was last modified on iul. 17, 2013, 9:19 AM 09:19

Disqus Comments Loading...