X

iPhone 5S urmeaza sa contina noi functii vocale si o camera mai buna, iPhone 5C urmeaza sa fie lansat sub aceasta denumire

 

  Dupa dezvaluirea datei la care iPhone 5S si iPhone 5C vor fi prezentate, dar si a faptului ca iPhone 5S urmeaza sa contina un buton Home convex cu cititor de amprente, iata ca acum aflam cateva detalii noi. Se pare ca iPhone 5S si iPhone 5C urmeaza sa fie denumirile in baza carora vor fi comercializate cele doua dispozitive pe piata, Apple alegand prima denumire in baza upgrade-ului facut iPhone 5, iar cea de-a doua probabil in baza faptului ca terminalul va fi disponibil in mai multe culori. Separat de acestea, se pare ca Apple ar intentiona sa renunte la patratul desenat pe butonul Home, probabil in ideea de a sugera ca aceasta componenta poate fi utilizata si pentru a scana amprente.

  Continuand, va spun ca iPhone 5S urmeaza sa contina noi functii vocale, dar si o camera imbuntatita, care nu ar urma sa aiba 12 megapixeli, deci am avea aceeasi camera cu rezolutie de 8 megapixeli, dar cu un senzor de imagine mai bun si probabil cu alte cateva imbunatatiri. La final ramane o noua “confirmare” a faptului ca iPhone 5S ar urma sa fie disponibil inclusiv intr-o versiune aurie, iar pana acum am vazut cateva componente care ar avea o culoare asemanatoare cu cea prezentata in zvonuri. Desigur ca si acesta este doar un zvon si nu stim cat de sigure sunt informatiile prezentate in el, insa avand in vedere ca ambele terminale se afla in productie, probabil ele sunt adevarate.

Disqus Comments Loading...