X

evoMAG.ro lanseaza o aplicatie in App Store, te ajuta sa faci rapid cumparaturi de pe iDevice-uri

  evoMAG.ro, unul dintre cele mai mari magazine online din Romania, a lansat in cursul zilei de astazi o aplicatie in App Store care ne permite sa efectuam achizitii rapide de pe propriile iDevice-uri. Intr-o pagina disponibila pe propriul website cei de la evoMAG.ro descriu intreaga procedura de utilizare a aplicatiei si ca sa fiu sincer, nimic nu poate fi mai intuitiv. Aplicatia functioneaza cu ajutorul unui cont inregistrat pe website, achizitiile putand fi facute in doar cateva secunde, produsele fiind livrate acasa in functie de disponibilitate.

  Sunt placut impresionat sa vad ca un magazin precum evoMAG.ro recunoaste puterea utilizatorilor mobili si le ofera o platforma simpla prin care acestia pot efectua rapid achizitii. Avand in vedere ca la nivel global achizitiile facute de pe terminale mobile sunt pe un trend ascendent si reprezinta o buna parte din veniturile marilor magazine, nu pot decat sa va recomand sa incercati aplicatia si cu incredere sa va bazati pe cei de la evoMAG.ro pentru viitoarele achizitii.

  Aplicatia evoMAG este disponibila gratuit si poate fi rulata pe orice iDevice-uri.

Pretul initial:
Numele:
evoMAG

Gratuit

s





Developer: CustomSoft srl
Categoria: Lifestyle


Descriere: SC EVOLUTION PREST SYSTEMS SRL manages the 8-year e-commerce website www.evoMAG.ro which currently has over 120,000 active products in the IT&C.
At the moment the site is visited daily by over 30,000 peopl…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.8 Mb


This post was last modified on aug. 28, 2013, 4:06 PM 16:06

Disqus Comments Loading...