X

Un iPhone 4S explodeaza in Croatia dupa ce a fost lasat o noapte intreaga la incarcat

  Povestea iPhone-urilor “explozive” continua astazi deoarece un iPhone 4S a explodat intr-o casa din Croatia dupa ce a fost lansat o noapte intreaga la incarcat. In imagine o aveti pe posesoarea dispozitivului, care sustine ca dupa o noapte de incarcare terminalul a explodat chiar in momentul in care primea un apel. Nimeni nu  a fost electrocutat sau ranit, insa acesta este unul dintre multiplele cazuri de iPhone-uri care au probleme de functionare si se dovedesc a fi un potential risc pentru posesorii lor.

  Partea si mai interesanta vine abia acum, deoarece femeia a prezentat terminalul magazinului de la care a fost achizitionat, ei initial au refuzat garantia deoarece acesta a fost stricat de catre utilizator, insa dupa o investigare au confirmat ca acesta ar fi primul caz al unui iPhone care explodeaza, insa au refuzat sa ofere garantie. In asemenea cazuri, cei de la Apple inlocuiesc terminalele, rareori refuzand sa ofere garantie, mai ales daca terminalul este utilizat in conditii normale si cu accesorii orignale.

  Din pacate trebuie sa aveti extrem de mare grija cu aceste terminale, sa nu le lasati prea mult la incarcat si sa nu le incalziti excesiv, deoarece bateriile pot ceda oricand si s-ar putea sa nu primiti ajutor din partea vanzatorilor.

This post was last modified on sept. 8, 2013, 9:22 AM 09:22

Disqus Comments Loading...