X

iCloud Keychain a fost retras din iOS 7 GM

  iCloud Keychain este una dintre noile functii ale iOS 7, compania Apple implementand-o in ideea de a oferi posesorilor de iDevice-uri o metoda simpla si sigura de a stoca in iCloud informatii despre carti de credit, parole pentru website-uri si multe altele. Desi versiunile beta ale iOS 7 au inclus iCloud Keychain pentru toti utilizatorii, versiunea GM a sistemului de operare nu are aceasta functie activa, semn ca Apple ar putea amana lansarea ei oficiala. iCloud Keychain permite sincronizarea datelor intre iOS 7 si OS X Mavericks

, iar amanarea lansarii functiei ar putea avea legatura cu lansarea noii versiuni a OS X, Apple intentionand sa ofere intregul sistem pe ambele platforme.

  Avand in vedere ca deocamdata Apple nu a spus absolut nimic in legatura cu disparitia acestei functii, vorbim totusi despre simple speculatii, asa ca ramane de vazut ce va decide Apple sa faca. Pana acum utilizatorii au fost multumiti de modul in care functioneaza iCloud Keychain, sistemul fiind util in extrem de multe conditii.

Disqus Comments Loading...