X

BlackBerry Messenger pentru iOS nu va fi lansat saptamana aceasta in App Store

  BlackBerry Messenger a fost lansat in cursul acestui weekend in App Store, compania canadiana retragand aplicatia la doar o zi dupa lansare, blamand probleme prezente in aplicatia dezvoltata pentru Android OS. Desi multi se asteptau ca BlackBerry sa-si rezolve rapid problemele de functionalitate si sa lanseze o noua versiune saptamana aceasta, compania canadiana a anuntat ca acest lucru nu se va intampla. O versiune a BBM pentru Android a aparut pe internet inaintea lansarii, iar acea aplicatie genereaza trafic neobisnuit de mare pentru fiecare utilizator. Desi BlackBerry

a incercat sa blocheze accesul acelei aplicatii la serverele sale, numarul mare de utilizatori activati in cursul zilei de sambata le-a facut eforturile inutile, asa ca s-a decis retragerea aplicatiilor si modificarea lor pentru a bloca in totalitate acea versiune.

  Toata aceasta problema inseamna practic o intarziere destul de lunga a lansarii versiunii oficiale a Blackberry Messenger pentru iOS, nimeni nu stie cand urmeaza sa fie publicata aplicatia pentru iOS in App Store, insa de indata ce ea va fi disponibila va voi anunta.

This post was last modified on sept. 24, 2013, 7:58 AM 07:58

Disqus Comments Loading...